Menü

Eszközök


Tájékoztató pontelévülésről és a beváltás szüneteltetéséről

2018. 11. 08.
Hírek

Tisztelt Tetőfedő Partnerünk, Ahogy korábban már értesítettük Önt, a Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő rendszerében a 2017. évben vagy korábban szerzett pontokat 2018. október 31-ig lehetett beváltani, 2018. október 31-e után a beváltatlan pontok törlésre kerültek. A Wienerberger és a Tondach cégek fúziója miatt 2018. november 1-jétől 2019. január 2-áig a pontbeváltás szünetelni fog. A projektek feltöltése aktív, tehát pontot lehet gyűjteni. Az idei év hátralévő részében, vagy 2019-ben szerzett pontjaikat 2019. január 2-a után válthatják majd be Tetőfedő Partnereink. A jövő évben megújult ajándék választék lesz majd elérhető, ill. frissíteni fogjuk a programban való részvételi feltételeket is.

Részletek

Figyelem! Október végéig válthatók be a régi pontok!

2018. 10. 10.
Hírek

Tisztelt Tetőfedő Partnerünk, Ön tagja a Tondach Tetőfedő pontgyűjtő rendszerének, melynek célja, hogy lojális Tetőfedő Partnereinket honorálja, és gyűjtött pontjaikat – amelyeket a Tondach tetőcserepekkel készült munkáik után kapnak – értékes és hasznos ajándékokra válthassák be.

Részletek

A Wienerberger az EUROSKILLS 2018 szakmai szponzora

2018. 09. 25.
Hírek

A 2018 szeptember 26-28. között Budapesten megrendezésre kerülő Euroskills 2018 verseny céljai és feladatai között kiemelt helyen szerepel a kőműves szakma megszerettetése a fiatalokkal. Aa Wienerberger Zrt., mint Magyarország egyik vezető, építőanyag-gyártó vállalata különböző eszközökkel évek óta támogatja a szakképzést, miközben aktívan részt vesza már végzett szakemberek továbbképzésében is. Ezért tartja rendkívül fontosnak, hogy a „kőműves” kategória szakmai szponzora legyen. Ennek keretében a Wienerberger egyrészt a versenyfeladatok elvégzéséhez biztosítja kiváló minőségű Terca homlokzatburkoló klinkertégláit, másrészt a magyar kőműves felkészülését ingyenes termékátadással és műszaki szaktanácsadással is segíti.

Részletek

2018-ban újra Wienerberger – Tondach építész szakkonferencia!

2018. 09. 21.
Hírek

A Wienerberger és a Tondach 2018-ban is megrendezi hagyományos építész továbbképzését országszerte 12 helyszínen, köztük Budapesten. A továbbképzés címe: „Fókuszban a kerámia épületburok: hővédelem és hőtechnika.”A képzés célja, hogy a területi építész kamarákkal szorosan együttműködve "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes és fontos tudnivalókat egy ingyenes előadássorozat keretében. A rendezvényeken ingyenesen elérhetőek lesznek a Wienerberger és a Tondach aktualizált, új Alkalmazástechnikai és tervezési útmutatói, valamint a Wienerberger Tűzvédelem – téglával – egyszerűen című, szintén ingyenes, hiánypótló kiadványa is. A BME-vel közös kiadásban készült Falazott tartószerkezetek - Tervezés az Eurocode alapján elnevezésű szakmai segédletünk kedvezményes áron előjegyezhető lesz a konferencia-sorozat állomásain. Érdemes tehát velünk tartani!

Részletek

Összesen 51 hír