Menü

Eszközök


Folytatódik a Wienerberger csoport magyarországi integrációja

2020. 10. 16.
Hírek

A Wienerberger csoport vállalatainak magyarországi integrációja újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, ősz elejétől ugyanis a Wienerberger zRt. és a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. menedzsment feladatait ugyanaz az igazgatóság látja el. A Semmelrock korábbi vezetői az egyes igazgatóságokban töltenek be funkciókat, illetve csapatunk új ügyféllogisztikai vezetővel bővült, aki vevőink eddigieknél is magasabb színvonalú és ügyfélorientáltabb kiszolgálása érdekében egy személyben irányítja a két vállalat logisztikai és ügyfélkapcsolati területét.

Részletek

Gondolkodjon rendszerben – a minőséget mi adjuk!

2020. 09. 15.
Hírek

Tondach tetőkiegészítők és Tuning elemek Válassza Tondach kerámia tetőcserepekből készült tetődhöz a Tondach garantált minőségű tetőkiegészítő elemeit! Könnyű kiválasztás – egy gyártótól a teljes rendszert megvásárolhatja! Kiegészítőink termékválasztékából ízelítőt az alábbiakban adunk:

Részletek

Megéri a Tondach Tetőfedő Partnerének lenni! Hogy miért? Megmutatjuk!

2020. 07. 31.
Hírek

A Tondach Tetőfedő Partnerei munkáját számos aktivitással is elismeri - kattintson a részletekért!

Részletek

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2020

2020. 07. 31.
Hírek

Idei évben is kiírásra került a hagyományos Tondach Tetőfedő rangadó Pályázat! Olvassa el a részleteket alább és pályázzon Ön is! Értékes Pénznyeremények várják! A pályázati felület már elérhető itt a Tondach Lojalitás oldalán a RANGADÓ menüpontban!

Részletek

Összesen 64 hír