Menü

Eszközök


Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre - augusztus 31-éig meghosszabbítva!

2020. 07. 31.
Hírek

A Wienerberger Zrt. a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promócióját végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!

Részletek

A hosszantartó szépség titka: Tondach fém függő ereszcsatorna rendszerek

2020. 06. 09.
Hírek

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle összetevő alkotja meg azt a rendszert, mely együttesen biztonságot nyújt a lakók számára, és hozzájárul a ház szépségéhez is. A Tondach ereszcsatorna rendszerét éppen ezért úgy alkottuk meg, hogy kiemelkedő funkcionalitás és élettartam mellett a tető dísze is lehessen.

Részletek

Tondach pénzvisszatérítési promóció!

2020. 06. 09.
Hírek

A Wienerberger a Tondach tetőcserepek értékesítésének ösztönzésére vásárlói promóciót indított. A WIENERBERGER pénzvisszatérítést fizet azon természetes személyek részére (továbbiakban Igénylők), akik ▪ 2020. május 1. és 2020. június 30. között ▪ minimum 120 m2 FusionColor, illetve FusionProtect felületkezelt ▪ Tondach Inspira, Twist, Bolero, Rumba és/vagy Tangó Plus terméket vásárolnak ▪ a WIENERBERGER kereskedő partnereitől (a továbbiakban: Partnerek).

Részletek

Mesterház program a Wienerbergertől!

2020. 06. 08.
Hírek

A Wienerberger Mesterház Program 2020 márciusában azért jött létre, hogy a családi házas építkezőket segítse a álmaik otthonának szakszerű megépítésében. Szakértelmünkkel támogatni szeretnénk azokat az építkezőknek, akik álmaik otthonát biztonságos, minőségi alapanyagokból, professzionális kivitelezéssel szeretnék felépíteni, a 2021-től hatályos szabályozásoknak megfelelő, közel zéró energiaigényű épület megvalósításában. A ház elkészülte után átadásra kerül a Wienerberger Mesterház oklevél, mely tanúsítja, hogy a ház a terveknek és a Wienerberger alkalmazás- technikai előírásoknak megfelelően készült el.

Részletek

Összesen 64 hír