Menü

Eszközök


Új terméknevek a Tondach termékcsaládban 2023-tól

2022. 11. 24.
Hírek

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Tondach termékcsalád kapcsán az alábbi, 2023-as évet érintő változásokról. 2023 január 12-től a Tondach sajtolt kerámia tetőcserepeink új nevet kapnak. A névváltásban érintett termékek új neveit a jelen levelünkhöz csatolt tájékoztató is tartalmazza, mely a lenti linken is elérhető. www.wienerberger.hu/tondach-uj-nevek A fent említett változás NEM ÉRINTI a V11 és a húzott kerámia tetőcserepeinket.

Részletek

Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as tetőfedőknek szóló szakmai képzéseire!

2022. 11. 14.
Hírek

Legyen Ön is a siker részese! A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket – tetőfedőket, kőműveseket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja. Ennek jegyében 2023-ban tetőfedő partnereinknek négy témában is lehetőséget nyújtunk ismereteik bővítésére. A képzési program elemei egymásra épülnek, a javasolt képzési sorrendet a tréningek számozása mutatja. Képzéseink mind a tatai, mind a békéscsabai oktatási központunkban elérhetőek. Az oktatásokra minden esetben a Wienerberger honlapján regisztrálni kell, regisztráció nélkül a helyeket nem tudjuk biztosítani.

Részletek

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2022

2022. 10. 13.
Hírek

A Wienerberger Zrt. 2022-ben is meghirdette a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatát!

Részletek

A tető síkjába illeszkedő, moduláris napelemes megoldás a Tondach-tól

2022. 10. 06.
Hírek

A Wevolt X-Tile nemcsak esztétikus, de olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos napelemek nem férnek el. Magyarországon is egyre többen gondolkodnak az alternatív energiaforrások hatékony felhasználásában, napjainkban azonban előfordulhat, hogy akár hat-hét hónapot is várni kell arra, hogy egy jól megtervezett lakossági napelem-rendszer üzemképesen felkerüljön az épület tetejére. A tetőfedéskor ennek ellenére is meglehetősen kevesen veszik számításba az energetikai szempontokat, erre kínál energiatakarékos, időtálló és esztétikus megoldást a Tondach új napelemes rendszere.

Részletek

Összesen 64 hír