Menü

Eszközök


Találkozzunk az ÉMSZ TETŐ FÓRUM rendezvényén!

2024. 05. 27.
Hírek

Találkozz Te is a Tondach szakembereivel és a tetős szakmák mestereivel az ÉMSZ TETŐ FÓRUM rendezvényén május 31-én, ahol számos izgalmas szakmai programot találsz egy helyen! Ne hagyd ki a lehetőséget és TANULJ elsőkézből A MESTEREKTŐL! Legyél naprakész és tájékozódj a szigetelő, a tetőfedő, a bádogos és az ács szakmák legújabb fejlesztéseiről, alkalmazástechnikai megoldásairól.

Részletek

Kezdje az évet a Tondach Tetőfedő képzéseivel!

2023. 11. 20.
Hírek

2024-ben folytatjuk a szakemberek által nagy figyelemmel kisért, ingyenes rendezvénysorozatunkat, a Tondach Tetőfedő képzéseinket.

Részletek

Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál! Jutalom a tetőfedőnek!

2023. 11. 06.
Hírek

A Wienerberger - kizárólag tetőfedő Partnerei részére - nyomtatott, papír alapú kupont is kibocsát, melyet a Tetőfedő Partnerek a területileg illetékes Értékesítő Szaktanácsadó kollégától kapnak meg. Kérjük Tetőfedő Partnereinket, hogy a kupont azon építtetők részére adják át, akik új tető építését tervezik vagy tetőfelújítással kapcsolatban fordulnak hozzájuk, ezzel is segítve a vásárlói döntést.

Részletek

Karácsony előtti ajándékszállítások 2023

2023. 11. 06.
Hírek

Tekintettel az alkalmanként továbbra is fennálló logisztikai nehézségekre, kérjük partnereinket, hogy azokat az ajándékokat, amelyeket még Karácsony előtt szeretnének kézhez kapni, legkésőbb 2023. november 10-ig rendeljék meg webshopunkból!

Részletek

Összesen 80 hír