Menü

Eszközök


Kezdje az évet a Tondach Tetőfedő képzéseivel!

2023. 11. 20.
Hírek

2024-ben folytatjuk a szakemberek által nagy figyelemmel kisért, ingyenes rendezvénysorozatunkat, a Tondach Tetőfedő képzéseinket.

Részletek

Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál! Jutalom a tetőfedőnek!

2023. 11. 06.
Hírek

A Wienerberger - kizárólag tetőfedő Partnerei részére - nyomtatott, papír alapú kupont is kibocsát, melyet a Tetőfedő Partnerek a területileg illetékes Értékesítő Szaktanácsadó kollégától kapnak meg. Kérjük Tetőfedő Partnereinket, hogy a kupont azon építtetők részére adják át, akik új tető építését tervezik vagy tetőfelújítással kapcsolatban fordulnak hozzájuk, ezzel is segítve a vásárlói döntést.

Részletek

Karácsony előtti ajándékszállítások 2023

2023. 11. 06.
Hírek

Tekintettel az alkalmanként továbbra is fennálló logisztikai nehézségekre, kérjük partnereinket, hogy azokat az ajándékokat, amelyeket még Karácsony előtt szeretnének kézhez kapni, legkésőbb 2023. november 10-ig rendeljék meg webshopunkból!

Részletek

Sötét, elegáns és kerámia: íme a Tondach Black Collection

2023. 10. 13.
Hírek

A sötét tetőcserép nem csak elegáns, letisztult és modern, de kitűnő választás azoknak a szakembereknek vagy építtetőknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhető a márka összes sötét színű kerámia tetőcserepe, amelynek segítségével könnyen eligazodhatunk a különböző méret, stílus, szín és forma között.

Részletek

Összesen 79 hír