Menü

Eszközök

Új terméknevek a Tondach termékcsaládban 2023-tól

2022.11.24.
Hírek

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Tondach termékcsalád kapcsán az alábbi, 2023-as évet érintő változásokról. 2023 január 12-től a Tondach sajtolt kerámia tetőcserepeink új nevet kapnak. A névváltásban érintett termékek új neveit a jelen levelünkhöz csatolt tájékoztató is tartalmazza, mely a lenti linken is elérhető. www.wienerberger.hu/tondach-uj-nevek A fent említett változás NEM ÉRINTI a V11 és a húzott kerámia tetőcserepeinket.

1

 

FONTOS, hogy csak a fentebb felsorolt termékek nevei változnak, a gyártás helye, technológiája és a cserepek minősége, valamint a cikkszáma változatlan marad. Ez alól kivételt képez 2 termékünk (Nativa és Nativa Plus), melyek azon kívül, hogy új nevet is kapnak, a cikkszámuk is megváltozik:

 

2

 

A névváltoztatással egy időben szeretnénk tájékoztatni Önöket arról is, hogy alábbi táblázatban található termékeink a 2023-as Tondach portfólióból kikerülnek. Ugyanitt megtalálják javaslatainkat kiftutó termékeink helyettesítésére is.

 

3

 

4

 

Amennyiben a kereskedői hírlevélben foglaltakkal kapcsolatban bármilyen további információra lenne szükségük, kérjük, forduljanak továbbra is bizalommal területileg illetékes kollegáinkhoz, akik örömmel segítenek a rendelési folyamatok esetén is.