Menü

Eszközök


Wienerberger Universal 16 és Universal 16 B kéményrendszerek

2018. 05. 04.
Hírek

Tetőfedés során minden körülmények között kapcsolatba kerülünk az épület kéményeivel, ezért érdemes tudni, hogy nemzetközi szinten elismert minősége miatt a Németországban gyártott komplett kéményrendszer kiválóan alkalmazkodik a Wienerberger falazati megoldásaihoz, amelyeket kifejezetten időtálló házakhoz terveztek. A Wienerberger Kéményrendszer Universal termékei széles körben nyújtanak megoldást a családi házak égéstermék elvezető berendezéseinek kialakításához. A rendszer nagy előnye a kevés számú komponens, egyszerű összeépítés.

Részletek

Új termékcsoportot mutatott be a Wienerberger a CONSTRUMA kiállításon!

2018. 04. 25.
Hírek

Idén április 11-15 között került megrendezésre a CONSTRUMA, a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. A magyar építőipar lendülete a kiállításcsokron is érezhető volt: a szakma és a nagyközönség megtöltötte az 5 pavilont és a bruttó 44 ezer négyzetméternyi kiállítói területet.

Részletek

Termékújdonságokkal várja Önt a Wienerberger és a Tondach az idei Construmán!

2018. 03. 28.
Hírek

Idén április 11-15 között kerül megrendezésre a CONSTRUMA, a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2018-ban a Wienerberger az előző évhez hasonlóan impozáns, 210 négyzetméteres standon várja látogatóit Porotherm, Tondach és Terca márkájú, kerámia építőanyagaival.

Részletek

Üdvözöljük Partnereinket a 2018-as esztendőben!

2017. 12. 21.
Hírek

Kedves Tetőfedő Partnereink! Köszöntjük Önöket a 2018-as esztendőben!

Részletek

Összesen 51 hír