Menü

Eszközök


Milyen előnyökkel jár a TONDACH magastető?

2017. 11. 22.
Hírek

Milyen előnyökkel jár a TONDACH magastető? Építőként vagy építtetőként számos lehetőség áll előttünk, ha házunk tetejét a lehető legszebbre szeretnénk varázsolni. A magastető számos előnnyel rendelkezik, tehát ideális választás lehet.

Részletek

Megújult pontgyűjtő oldalunk – webshop a könnyebb választásért

2017. 11. 22.
Hírek

Megújult honlapunk egyik legfontosabb eleme a webshop, melyen a pontgyűjtő program keretén belül szerzett pontok könnyen és gyorsan beválthatók. Nincs szükség többé a pdf katalógus böngészésére, hiszen minden termék most már a jól áttekinthető webshop menüben választható ki, és egy kattintással megrendelhető.

Részletek

TONDACH termékvonalak 2017

2017. 10. 13.
Hírek

A TONDACH termékpaletta valódi és látványos megújuláson ment keresztül, melynek köszönhetően kínálatunkban mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális tetőcserepet. Az eddig megszokott egyedülálló minőséget mind a négy termékvonal - Natur line, Color line, Protect line, Exclusive line - esetében garantáljuk, Fusion technológiánk pedig gondoskodik róla, hogy a Tondach kerámia tetőcserép évtizedek múltán is megőrizze szépségét. Eheti leckénkben négy új termékcsaládunkkal ismerkedhetnek meg bővebben.

Részletek

TONDACH Tetőfedő Rangadó 2017

2017. 10. 13.
Hírek

A TONDACH 2017-ben újra meghirdeti immáron hagyományosnak mondható Tetőfedő Rangadó pályázatát! Idén több helyezett számára biztosítunk készpénz díjazást! A pályázat díjkiosztó ünnepségére, amely minden évben nívós szakmai események számít, és melyet fergeteges ünnepléssel zárunk, várhatóan még 2017 decemberében sor kerül majd! Pályázzon Ön is és legyen Ön a pályázat kategórianyertese!

Részletek

Összesen 51 hír