Menü

Eszközök

2021-ben még inkább megéri a Tondach Tetőfedő Partnerének lenni!

2021.06.02.
Hírek

Minden olyan Tetőfedő Partnerünk, aki már tagja vagy most új belépőként tagja lesz a Tondach Tetőfedő Lojalitás Pontgyűjtő Programjának nem csupán az összegyűjtött pontokból értékes ajándékokra váltott juttatások várják! DUPLÁZZON MOST VELÜNK AZ AUTÓÉRT!

Mindazok, akik 2021. április 1. és 2022. március 31. között összesen min. 1.000 négyzetméter Tondach alapcserepet a pontgyűjtő program felületén projektként berögzítenek, 2022 tavaszán automatikusan egy sorsoláson vesznek rész, melynek fődíja egy Renault Master duplakabinos-platós kisteherautó!

Részletek:

wienerberger.hu/tetofedo-program

A nyereményjátékban partnerünk a Renault Hungária:

A Renault bemutatja a Mastert, az optimális választást vállalkozásoknak. Sokoldalúságának köszönhetően irányt mutat mindenkinek, hiszen több mint 250 verzióban érhető el, ennek köszönhetően pedig szinte minden igényt ki tud elégíteni.

A széles választékban az alábbi változókat variálhatjuk, hogy a nekünk leginkább megfelelő modellt kapjuk: különböző hossz és magasság, első és hátsó ill. 4x4 meghajtás, dobozos vagy duplakabinos furgon, platók, szimpla- vagy duplakabinos alvázak, dobozos vagy akár billenőplatós verziók. Ráadásul az Új Renault Master már elektromos hajtással is elérhető!

Megjelenése és teljesítménye együtt teszi ideális partnerré vállalkozása számára az Új Mastert: a nyers erő kifinomult külsővel párosul.

A Renault segít Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon.

Részletekért látogasson el az alábbi weboldalra, és keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault márkakereskedést!

business.renault.hu/haszonjarmuvek/master-furgon

renault.hu/kereskedes-keresese

 

Az autó képe illusztráció!