Menü

Eszközök


TONDACH Tetőfedő Rangadó 2017

2017. 10. 13.
Hírek

A TONDACH 2017-ben újra meghirdeti immáron hagyományosnak mondható Tetőfedő Rangadó pályázatát! Idén több helyezett számára biztosítunk készpénz díjazást! A pályázat díjkiosztó ünnepségére, amely minden évben nívós szakmai események számít, és melyet fergeteges ünnepléssel zárunk, várhatóan még 2017 decemberében sor kerül majd! Pályázzon Ön is és legyen Ön a pályázat kategórianyertese!

Részletek

Van olyan szépség, ami időtálló! - Tavaszi termékújdonságok a TONDACH-tól!

2017. 10. 13.
Hírek

Ismerje meg 2017–es új modelljeinket! A tető formája, a tetőcserép karaktere, színe alapvetően meghatározza a házunk, épületünk stílusát. A TONDACH termékválasztékát annak megfelelően újítottuk meg és fejlesztettük tovább, hogy a manapság közkedvelt, trendi épületstílusokhoz is számtalan lehetőséget kínáljunk, mind formában, mind színben és felületkialakításban, felületvédelemben. A termékeket négy termékcsaládba osztottuk, hogy ezzel is segítsük a vásárlók könnyebb eligazodását termékeink között.

Részletek

Új tetőcserép kínálatunkban: TONDACH Nativa

2017. 10. 13.
Hírek

A természetes és gazdaságos tetőmegoldás.

Részletek

Új generációs csornai hornyolt cserepek

2017. 10. 13.
Hírek

A TONDACH® csornai hornyolt termékköre most megújult minőségben és új nevekkel áll a hagyományos formákat és színeket kedvelő építkezők és felújítók rendelkezésére.

Részletek

Összesen 80 hír