Menü

Eszközök

„Tető látványtervező” program a www.tondach.hu honlapon!

2017.11.27.
Hírek

Ha olyan vásárlóval találkozik, aki háztető felújítását vagy új tető építtetését tervezi, nagyon jól alkalmazható a Tonach weboldalán könnyen elérhető „Tető látványtervező” program.

A Vevő szeretné látni, hogy hogyan nézne ki az új tető TONDACH® tetőcseréppel, szívesen megmutatná neki a lehetőségeket? Akkor Önnek ajánljuk magyar nyelvű „Tető látványtervező” programunkat, mely segíthet a megfelelő tetőcserép kiválasztásában.

http://projekte.sbs-softwaresysteme.de/wienerbergerGallery/default.aspx?Version=HU

 Az online programmal lehetőség van arra, hogy a vevő bemutathassa, hogyan mutatna a különböző formájú és színű tetőcserepekből épített tető a vásárló házához hasonló mintaházon.

A használatkor ki kell választaniuk egy mintaházat, ami stílusában, méretében és formájában a leginkább hasonlít az Ügyfél otthonához, majd ki kell választani egy tetőcserepet a fedéshez az Ügyfélnek tetsző színben. Csak néhány kattintás, és máris megnézhetik, hogy hogyan mutat a valóságban a választott tetőcserép. Az eredményt kinyomtathatják, elmenthetik vagy azonnal el is küldheti Vevőjének e-mailen.

Próbálja ki Ön is új szolgáltatásunkat!