Menü

Eszközök

Ajánlja vásárlóinak a TONDACH Palatető csere programját!

2017.11.27.
Hírek

Ha az Önök kereskedésébe látogatók tetőfelújítás iránt érdeklődnek, érdemes ajánlania a TONDACH népszerű szolgáltatását, mellyel nagyban megkönnyíthetik a vásárlók vállaira nehezedő gondokat, mely a leszedett és feleslegessé vált zsindely, vagy pala kapcsán keletkezik.

A TONDACH szakmai partnerével, egy veszélyes hulladék begyűjtéssel, szállítással és ártalmatlanítással foglalkozó céggel (Design Kft.) együttműködve biztosítja a felújítás során keletkező veszélyes hulladékok elszállítását. A szolgáltatás tartalmazza a veszélyes hulladék

  • elszállítását,
  • ártalmatlanítását és
  • dokumentációját,

mindezt Magyarország területén egységesen, kedvező áron, azon vásárlók részére, akik a felújítás során palatetőjüket TONDACH cserépre cserélik.

Veszélyes hulladéknak minősülő tetőfedő anyagok:

EWC 17 06 05 - azbeszttartalmú pala (síkpala és hullámpala)

EWC 17 09 03 - bitumen zsindely, bitumen hullámlemez

A szolgáltatás igénybevétele során a Tondach Magyarország Zrt. közvetítőként vesz részt, vagyis a hulladék ártalmatlanító cég szolgáltatásait és kiemelten kedvező díjait közvetíti Vásárlói és Partnerei részére. A szolgáltatás megrendelése és a díjfizetés közvetlenül a hulladék ártalmatlanító cég felé történik, így biztosíthatja vásárlóiknak a közvetlenül egyeztetett elszállításból adódó zökkenőmentességet.

A szolgáltatás menete:

-          Vásárlója megrendeli Önöktől a TONDACH tetőcserepet, amelyre veszélyes hulladéknak minősülő tetőjét szeretné cserélni.

-          A veszélyes hulladék elszállításához szükséges mennyiségű BIG-BAG zsákot a tetőcserép rendelés leadásával egyidejűleg kapják meg a vásárlók. A BIG-BAG zsákokat a TONDACH rendelés mellé díjmentesen biztosítjuk a megrendelt tető négyzetméterrel arányos mennyiségben.

-          A megrendelt zsákokat a tetőcseréppel együtt szállítjuk ki a megadott szállítási címre.

-          A hulladékelszállítási szolgáltatást a Design Kft. honlapján letölthető ( http://designkft.hu/megrendeles/)  megrendelőlap segítségével rendelhetik meg a tetőfelújítók.

 

A vevők felé közvetített kedvezményes veszélyes hulladék elszállítási árak:

  • 65 Ft/kg + ÁFA emelőhátfalas tgk. esetén (jól megközelíthető, szilárd burkolatú út, raklap, stb.)
  • 75 Ft/kg + ÁFA önrakodós tgk. esetén,
  • kiszállási díj: 12.000,- Ft/alkalom + ÁFA,

 

Az ajánlat nem tartalmazza:

  • a hulladék ADR szerinti szállításra történő előkészítését, BIG-BAG zsákokba vagy raklapra való rakodását,
  • a raklapok biztosítását.

 

További információ:

http://www.tondach.hu/Szolgaltatasok/Szolgaltatasok-Informacios-anyagok/Palateto-csere-program