Menü

Eszközök

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2020

2020.07.31.
Hírek

Idei évben is kiírásra került a hagyományos Tondach Tetőfedő rangadó Pályázat! Olvassa el a részleteket alább és pályázzon Ön is! Értékes Pénznyeremények várják! A pályázati felület már elérhető itt a Tondach Lojalitás oldalán a RANGADÓ menüpontban!

A pályázat időtartama: 2020. június 1. - október 31.

  • Figyelem: A Pályázatra a jelen Pályázati feltételekben foglaltak szerint 2017. január 1. és 2020. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni.
  • A Pályázat tárgya kizárólag olyan épület lehet, amely az előző években a „Tondach Tetőfedő Pályázatán” nem képezte pályázati anyag részét!
  • A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak. Az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt majd szét a szakmai zsűri!
  • A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

 

A Pályázat díjkiosztó ünnepségére a hagyományoknak megfelelően nívós helyszínen, várhatóan 2021 év elején kerül majd sor. (A Wienerberger a dátum és időpont változtatásának lehetőségén fenntartja!)

 

Pályázzon Ön is, legyen Ön a Pályázat kategórianyertese és találkozzunk a díjátadón!

 

Pályázati kategóriák és díjazás:

  1. Kategóriák:
  2. Húzott cserép kategória;
  3. Sajtolt cserép kategória.

 

Minden kategóriában az első öt helyezettet díjazzuk.

 

  1. Pályázati díjak - mindkét kategóriában:

1. helyezett - bruttó 300 000 Ft pénzjutalom;

2. helyezett - bruttó 200 000 Ft pénzjutalom;

3. helyezett - bruttó 100 000 Ft pénzjutalom,

4-5. helyezett – oklevél.

 3. Különdíjak:

A Wienerberger Zrt. különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

- Társasház;

- Családi ház;

- Műemléki felújítás kategóriákban.

A Wienerberger Zrt. a különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint önállóan dönt, e körben fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.

 

Pályázat beadása

A pályázatokat a http://tetofedo.tondach.hu oldalon, a „Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” menüpontjában tudják feltölteni.

 

Közvetlen link: http://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/

 

Pályázat feltöltése

 

Külön felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy pályázni e-mailben nem lehet, a pályázati anyag kizárólag a fentiek szerinti feltöltésessel nyújtható be! 2020-ban a pályázati anyaghoz bármekkora nagyságú kép feltölthető, az online rendszer automatikusan elvégzi a képek lekicsinyítését.

 

Dokumentáció és további információ:

http://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/