Menü

Eszközök

Új generációs csornai hornyolt cserepek

2017.10.13.
Hírek

A TONDACH® csornai hornyolt termékköre most megújult minőségben és új nevekkel áll a hagyományos formákat és színeket kedvelő építkezők és felújítók rendelkezésére.

Természetbe simuló hagyomány
Újítson fel a megújult minőségű csornai TONDACH cserepekkel!

Hagyományos formavilág, megújult minőségben. Ezt kínálják Önnek és partnereinek a  TONDACH új generációs csornai tetőcserepei, melyeket a magyar tájak inspiráltak. Tetőcserepeink alkotóelemei a természet négy őseleme: a föld, azaz az agyag, a tűz, a víz és a levegő. Mi csupán a szakértelmünket tesszük hozzá mindehhez.  Ismerje meg három új generációs termékünket, melyek két különböző vágási formában (íves és egyenes) és 3 színben elérhetőek.

TONDACH Pilis (korábban Hornyolt hódfarkú és Hornyolt táska)
TONDACH Kékes (korábban Hornyolt)
TONDACH Zemplén (korábban Hornyolt hullámos)

Termékeinket a pontgyűjtő programban már az új nevükön találja meg, és július 1-től szeptember 30-ig a
TONDACH Pilis termék beépítését plusz fél ponttal jutalmazzuk. Ehhez a pontok rögzítésekor pipálja be a "TONDACH Pilis terméket használtam" gombot.

GARANTÁLT AJÁNDÉK A TONDACH –TÓL!

Ajánlja partnereinek új generációs termékeinket, melyek augusztus 31-ig kedvezményes áron kaphatóak. Ha az Ön megrendelője regisztrál és egyike lesz a 100 első TONDACH Pilis tetőcserép vásárlónak az akciós időszak alatt, akkor a gerinccserepek felét a TONDACH ajándékba adja.

További részletek és regisztráció: www.tondachakció.hu

Az akció ideje: 2016. július 1. – augusztus 31.