Menü

Eszközök

TONDACH termékvonalak 2017

2017.10.13.
Hírek

A TONDACH termékpaletta valódi és látványos megújuláson ment keresztül, melynek köszönhetően kínálatunkban mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális tetőcserepet. Az eddig megszokott egyedülálló minőséget mind a négy termékvonal - Natur line, Color line, Protect line, Exclusive line - esetében garantáljuk, Fusion technológiánk pedig gondoskodik róla, hogy a Tondach kerámia tetőcserép évtizedek múltán is megőrizze szépségét. Eheti leckénkben négy új termékcsaládunkkal ismerkedhetnek meg bővebben.

Natur line

A Natur line termékcsaládban megbízható minőségű kerámia tetőcserepeket kínálunk. Az évezredeken át fejlődő technológia, mellyel ezek a termékek készülnek, a négy őselemet használja: a földet, vagyis az agyagot, a tüzet, a vizet és a levegőt. A téglavörös színű kerámia cserepek semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak. A tető lélegzik, a kerámia porózus szerkezete segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ezáltal egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít. A Natur line termékcsaládban a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

 

Color Line

A Color line paletta termékeit időtálló védelemmel láttuk el. Az így létrejött FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok - a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során - fúzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

 

Protect line

A Protect line termékcsalád tetőcserepei különleges szépségükkel kitűnnek a környezetükből. Arról, hogy ez a szépség időtálló maradjon, cserepeink speciális, FusionProtect felülete gondoskodik. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fúzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A Color line termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának, a saveróziónak és a mohásodásnak is, így a tető szép marad egy életen át.

 

Exclusive line

Exclusive line termékcsaládunk elemei között kizárólag kiemelkedő minőségű, megjelenésükben is exkluzív termékek találhatók. A termékcsaládot jellemző változatos forma és színvilág lehetővé teszi, hogy a tetőkialakítás egyedi és ragyogóan szép legyen. A prémium minőségű cserepek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek, és minden háznak utánozhatatlan külsőt kölcsönöznek. A termékcsalád mindegyik tagja kiemelt felületi védelemmel rendelkezik: a választékban megtalálhatóak a FusionProtect felületű, valamint az Amadeus üvegmázas cserepeink is. Az üvegmázas felületvédelemmel ellátott cserepek ellenálló képessége különösen kiemelkedő, egyedülállóan sima felszínt biztosítanak, a tető nem mohásodik, nem koszolódik, ellenáll az UV sugaraknak, kiemelkedő vízlepergető képessége segíti a tető öntisztulását. Az elegáns csillogó vagy éppen antik hatású tetőcserepek között bárki megtalálja az álmai otthonához illőt.