Menü

Eszközök

Figyelem! Október végéig válthatók be a régi pontok!

2018.10.10.
Hírek

Tisztelt Tetőfedő Partnerünk, Ön tagja a Tondach Tetőfedő pontgyűjtő rendszerének, melynek célja, hogy lojális Tetőfedő Partnereinket honorálja, és gyűjtött pontjaikat – amelyeket a Tondach tetőcserepekkel készült munkáik után kapnak – értékes és hasznos ajándékokra válthassák be.

A Tetőfedő Pontgyűjtő Programunkat folyamatosan tökéletesítjük, ennek részeként optimalizálnunk kell a pontok beváltásának határidejét és időtartamát is. A rendszerben a 2017. évben vagy korábban szerzett pontjait 2018. október 31-ig válthatja be, 2018. október 31-e után a beváltatlan pontok törlésre kerülnek.

A 2018-ban szerzett pontjaikat 2019. december 31-ig válthatják be a Tetőfedő Partnereink, és a jövőben az adott évben szerzett pontokat a naptári év végéig fel kell használniuk.

Amennyiben a jövőben nem járul hozzá, hogy a Tondach Zrt. és későbbi jogutódja a Wienerberger Zrt. (valamint a program működtetésében résztvevő alvállalkozó cégek) adatait a Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Programmal kapcsolatos célokra tárolja és kezelje és nem kíván a továbbiakban a Partnerprogram tagja lenni, kérjük leiratkozási szándékát a leiratkozas@wienerberger.hu e-mail címen jelezze. Ebben az esetben Ön automatikusan kikerül a partnerprogram felhasználói közül és pontjai törlődnek.

Reméljük, hogy elégedett szolgáltatásainkkal és továbbra is Partnerprogramunk felhasználói között üdvözölhetjük.

 

Üdvözlettel:

 

a Wienerberger és a Tondach csapata