Menü

Eszközök

Sötét, elegáns és kerámia: íme a Tondach Black Collection

2023.10.13.
Hírek

A sötét tetőcserép nem csak elegáns, letisztult és modern, de kitűnő választás azoknak a szakembereknek vagy építtetőknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhető a márka összes sötét színű kerámia tetőcserepe, amelynek segítségével könnyen eligazodhatunk a különböző méret, stílus, szín és forma között.


A tető nem csak az épület koronája, de nagyban meghatározza annak karakterét is. A modern építészetben napjaink meghatározó irányzata a sötét tetőfedő anyag választása, mely magában hordozza annak kockázatát, hogy a tetők elvesztik változatos karakterüket, egyhangúvá válnak. A Tondach termékkínálatában 10 sötét színű, különböző alakú, méretű és felületkezeléssel ellátott kerámia tetőcserép érhető el. Ezek formai változatossága lehetőséget biztosít arra, hogy adott épület stílusához a leginkább illeszkedő tető valósuljon meg. A Tondach Black Collection-ben egy helyen megtalálhatók tradicionális, íves vágású, ugyanakkor modern, a F.A. Porsche design stúdió által tervezett termékek is, a gránittól kezdve a titánon át egészen a bazalt, vagy Amadeus fekete színig. Szerencsére az elegancia mellett nem kell lemondani a kerámia nyújtotta időtálló minőségről sem.
A Tondach Planoton 9 FusionProtect antracit és FusionProtect titán színben elérhető kerámia tetőcserepek letisztult formavilágukkal és sima felületükkel visszafogott eleganciát kölcsönöznek a háznak. Míg a legmodernebb design szerelmeseinek az F.A. Porsche design stúdió és a Wienerberger kollaborációja, a V11 tetőcserép lehet a tökéletes választás. Fazettás kialakítása megtöri a fényt, így betekintési szögtől függően változik a tető vizuális megjelenése.
Tartós szín egy életen át
A speciális FusionProtect felületkezelési technológia garantálja a különleges és időtálló szépséget. A szín a több mint 1 000°C-os gyártási folyamat során válik eggyé a kerámiával. Az Amadeus technológiánál alkalmazott üvegmázas felületvédelem különösen ellenállóvá teszi a cserepeket, és egyedülállóan sima felszínt biztosít. A fenti eljárásoknak köszönhetően a tető nem koszolódik, sav- és lúgálló lesz, ellenáll az UV sugaraknak. Kiemelkedő vízlepergető képessége segíti az öntisztulást, így a tető szép marad egy életen át.
A Tondach Black Collection egyedülálló lehetőséget kínál az építészeknek, kivitelezőknek és építtetőknek, hogy modern, elegáns és tartós tetőcserepeket választhassanak, amik illeszkednek a Wienerberger további termékeihez is. Azok, akik értékelik a kerámia időtálló minőségét, biztosan megtalálják a számukra tökéletes megoldást ebben a „sötét válogatásban”.

További információ:

Tondach Black collection (wienerberger.hu)