Menü

Eszközök

Megéri a Tondach Tetőfedő Partnerének lenni! Hogy miért? Megmutatjuk!

2020.07.31.
Hírek

A Tondach Tetőfedő Partnerei munkáját számos aktivitással is elismeri - kattintson a részletekért!

A Tondach Tetőfedő Partnerei munkáját számos aktivitással is elismeri:
 • Válassza a Tondach Tetőrendszert! Kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeinkkel és Tondach kiegészítőkkel, tuning elemekkel a teljes tető egyszerűen, gyorsan megépíthető.
  - Új termékünk a Tondach Ereszcsatorna, mely kedvező áron kiváló minőségben nyúlt megoldást a csapadékvíz elvezetésre.
  - Ingyenes szolgáltatásunk keretében a tetőhöz szükséges anyagmennyiséget kiszámoljuk Ön helyett!
  - Tetőfedő Partnereink lojalitás programunkban minden négyzetméter tető után pontokat kapnak, melyeket ajándékokra válthatnak be a shopban.
  - Most minden csornai tetőcseréppel fedett tetőt dupla pontértékkel számolunk el!
  - Partnereink számára minden évben hagyományosan kiírjuk a Tondach Rangadó Pályázatot , melynek keretében a legszínvonalasabb tetőket díjazzuk és a pályázók részt vehetnek a pályázat fergeteges díjátadó partyján is!
  - Tetőfedő Partnereink számára nyitott a Tondach Tetőmester VIP programunk is - sikeres vizsga után Ön is bekerülhet a programba! Keresse területileg illetékes kapcsolattartóját!

Vegyen részt még aktívabban a lojalitás programunkban, töltsön fel minél több tetőt és bővítse saját szerszámait, munkavégzéshez szükséges felszerelését, vagy lepje meg családját értékes ajándékainkkal.

A Tondach csornai termékekkel fedett tetők most dupla pontot érnek programunkban! Rögzítse tetőit még ma!

A pontgyűjtő programban nem csupán a tetőcserepek, hanem a tetőfólia és egyéb tuning elemek is rögzíthetőek, minden pontot ér!

 

És ez még nem minden!

Vegyen részt a Tondach Rangadó Pályázatán – küldje be legjobb Tondach kerámia tetőcseréppel készült épületét! Értékes nyereményeket nyerhet és részt vehet a fergeteges Rangadó Gálán! http://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/

 

Kovácsoljon ingyenes szolgáltatásunkból versenyelőnyt! Ingyenes mennyiségszámítás!

Segítse ügyfelét és ajánlja számára a Tondach ingyenes szolgáltatását, melynek keretében a Tondach műszaki szakemberei kiszámolják épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez szükséges cserép mennyiséget és minden szükséges kiegészítőt! Küldje el háza terveit kollégáinknak e-mailben, és mi néhány napon belül elküldjük Önnek a szükséges anyagmennyiség-számítást, a teljes Wienerberger-portfólióra vonatkozóan. Levelét az ajanlat@wienerberger.hu e-mail címre várjuk!

Jusson egyre magasabbra velünk!

Tondach Tetőmester programunk a Wienerberger VIP tetőfedőinek szóló programja, lojalitás programunk második lépcsőfoka – VIP szakembereinkkel megbízási szerződést is kötünk annak érdekében, hogy kölcsönösen segítsük egymás munkáját!

Hogyan lehet Tondach Tetőmester?

Vegyen részt szakmai képzéseinken, fórumainkon. Vizsgázzon le az ingyenes Tetőmester képzésen átadott szakmai anyagból. Máris jár Önnek a Tetőmester cím, szerződést kötünk Önnel, ajánljuk Önt a honlapunkon, induló munkaruha csomagot, névjegykártyát, ajándékokat kap, valamint jogosulttá válik motivációs, csapatépítő rendezvényeinken való részvételre!

A Tondach Tetőmester programról szintén a területileg illetékes értékesítő kollégánál érdeklődhet!