Menü

Eszközök

Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál! Jutalom a tetőfedőnek!

2023.11.06.
Hírek

A Wienerberger - kizárólag tetőfedő Partnerei részére - nyomtatott, papír alapú kupont is kibocsát, melyet a Tetőfedő Partnerek a területileg illetékes Értékesítő Szaktanácsadó kollégától kapnak meg. Kérjük Tetőfedő Partnereinket, hogy a kupont azon építtetők részére adják át, akik új tető építését tervezik vagy tetőfelújítással kapcsolatban fordulnak hozzájuk, ezzel is segítve a vásárlói döntést.

 

Nyomós érveink vannak, miért éri meg most belefogni a tetőfelújításba! 

A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia tetőcserepek gyártója és forgalmazója kuponos promóciót hirdetett termékeire. Legyen szó elegáns fekete, ellenálló FusionProtect vagy FusionColor vagy hagyományos kerámia tetőcserépről, most minden adott, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a minőséget illetően!

A három féle különböző kupon online tölthető le, illetve nyomtatott formában is megtalálható a vállalat kereskedő és tetőfedő partnereinél.

A kuponok beváltásának határideje meghosszabbításra került: 2023. 12. 15.

A Tondach közvetlenül is megjutalmazza azokat a Tetőfedő Partnereit, akik a Tondach kuponokat építtetők részére adják át és az adott építkezés Tondach tetőcseréppel valósul meg.

A Tetőfedő Partner a Tondach kerámia tetőcseréppel megépült projektet a Tondach Tetőfedő Lojalitás Program felületén töltheti fel. Itt a Megjegyzés mezőbe kell az egyedi kuponkódot beírni, a projektnél a " A projektet TONDACH egyedi kuponkóddal rögzítem” szorzót kell bejelölni.

Értékesítői jóváhagyás után a projektért járó pontösszeg duplája kerül a Tetőfedő Partner számláján jóváírásra és vásárolható le. Ugyanez az elszámolás a Tondach Tetőmester partnereinknél is működik, ők pontok helyett rabatt összegben kapják meg majd az elszámolási időszak végén a vonatkozó projektjeik értékének kétszeresét.

Az egyedi kuponkódokkal megvalósuló projektek a lojalitás program felületén legkésőbb 2024. 12. 31-éig rögzíthetőek dupla pontszámmal.

 

A folyamat tehát nagyon egyszerű:

  1. lépés – a Wienerberger szaktanácsadó kollégájától kapott kuponokat jól tegye el, őrizze meg;
  2. lépés – ajánlja a kuponok közül a legmegfelelőbbet ügyfeleinek, akik új tető építését vagy tetőfelújítást terveznek;
  3. lépés – adja át a megfelelő ügyfélnek a kupont, a számát jegyezze fel, és irányítsa az ügyfelet egy olyan kereskedésbe, amely a kupont elfogadja (a kuponbeváltóhelyek listája a wienerberger.hu honlapon megtalálható);
  4. lépés – ha elkészült a Tondach kerámia tetőcseréppel megvalósult tető, rögzítse azt a szokott módon a Tondach Tetőfedő Lojalitás Program felületén, beírva a kupon kódját és feltöltve a szükséges fotókat;
  5. lépés – miután a Wienerberger szaktanácsadója a projektet jóváhagyta, a dupla pontszám vagy rabatt összeg a Tetőfedő Partner egyenlegén megjelenik.

Kérdés esetén kérjük forduljanak területileg illetékes értékesítő kollégájukhoz.

 Kupontájékoztatónk elérhető az alábbi linken:

Hasznos Dokumentumok - Wienerberger Magyarország