Menü

Eszközök

Gazdára talált a Tondach lojalitás program fődíja, a Renault Master!

2022.04.25.
Hírek

2022. április 12-én sikeresen lezajlott a Tondach 2021-ben indított lojalitás programjának sorsolása. A Wienerberger Bártfai utcai székházában közjegyző jelenlétében sorsolták ki a fődíj: egy Renault Master duplakabinos-platós kisteherautó szerencsés nyertesét.

Mindazok, akik 2021. április 1. és 2022. március 31. között összesen min. 1.000 négyzetméter Tondach alapcserepet a pontgyűjtő program felületén projektként berögzítettek, részt vettek a sorsoláson.

 

A főnyeremény boldog tulajdonosa Farkas Csaba tetőfedő partnerünk! Nyereményéhez szívből gratulálunk!

 

A nyereményautó ünnepélyes átadására hamarosan egy Renault márkakereskedésben kerül majd sor, az eseményről ezen a weboldalon is tudósítunk!

 

 

A nyereményjátékban partnerünk a Renault Hungária:

auto

A Renault bemutatja a Mastert, az optimális választást vállalkozásoknak. Sokoldalúságának köszönhetően irányt mutat mindenkinek, hiszen több mint 250 verzióban érhető el, ennek köszönhetően pedig szinte minden igényt ki tud elégíteni.

A széles választékban az alábbi változókat variálhatjuk, hogy a nekünk leginkább megfelelő modellt kapjuk: különböző hossz és magasság, első és hátsó ill. 4x4 meghajtás, dobozos vagy duplakabinos furgon, platók, szimpla- vagy duplakabinos alvázak, dobozos vagy akár billenőplatós verziók. Ráadásul az Új Renault Master már elektromos hajtással is elérhető!

Megjelenése és teljesítménye együtt teszi ideális partnerré vállalkozása számára az Új Mastert: a nyers erő kifinomult külsővel párosul.

A Renault segít Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon.

Részletekért látogasson el az alábbi weboldalra, és keresse fel az Önhöz legközelebbi

Renault márkakereskedést!

business.renault.hu/haszonjarmuvek/master-furgon

renault.hu/kereskedes-keresese

 

Az autó képe illusztráció!