Menü

Eszközök

Anyagmennyiség-számítás valamennyi Wienerberger termékre!

2023.09.25.
Hírek

A megrendelők kiszolgálásának egyik legtöbb időt igénylő, összetett és felelősséggel járó része kiszámolni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építőanyagból milyen mennyiségre van szükség.

Ma már valamennyi, a Wienerberger által gyártott és forgalmazott márka - úgymint a Porotherm, a Tondach, a Terca vagy a Semmelrock - termékeinek mennyiségszámításához könnyen elérhető online segítséget nyújtunk.
A mennyiségszámítás tartalmaz minden alapelemet és kiegészítőt tételes kimutatásban.

Legyen szó tégláról, áthidalóról, egyéb falazati termékről, födémrendszerről, tetőcserépről vagy annak kiegészítőiről, ereszcsatornáról, homlokzatburkolatról vagy akár térkőről, lapról, kerítésről, tapasztalt szakembereink segítségével egyszerűen és gyorsan segítséget kap.

Semmelrock termékek esetén a pontos mennyiségi kalkuláción kívül tájépítész-tervező szakemberünk burkolatkiosztási tervet is készít, ami megkönnyíti a döntést, a vásárlást és a majdani beépítést is.

Nem kell mást tennie, mint elküldenie épület esetén annak terveit: alaprajzát, homlokzati rajzait, illetve metszetrajzait, térburkolat esetében pedig a burkolni kívánt területről készült helyszínrajzot (vagy ennek kézzel rajzolt vázlatát). Ha ez megvan, szakértőink térítésmentesen kiszámolják a munkához szükséges mennyiségeket.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás? Az alábbi dokumentumban minden információt megtalál.

WIE_kereskedoi_edukacios_anyag_A4_V05